Belayı def eden dua

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Administrator
Yönetici
Admin
Belayı Def Eden Duası

Allahümme ente rabbi la ilahe illa ente aleyke tevekkeltü ve ente rabb'ül -arş'il- azim, maşallahü Kane ve ma lem yeşe lem yekün Ve la havle Ve la kuvvete illa billah'il aliyy'il azim.
A'lemü enne'l-lahe alâ külli şey'in kadir; ve ennellâhe kad ehata bikülli şey'in ilma.

Allahümme innî euzu bike min şerri nefsî ve min şerri külli dabbetin. Ente ahizün binasıyetiha.
İnne Rabbî alâ sıratın-müstakim.

"Ey Allah'ım! Sen benim Rabb'imsin! Senden başka ilah yoktur. Ben sadece sana dayanıp güvendim. Sen yüce arşın sahibisin!

Allah neyi dilerse o olur; dilemediği ise olmaz. Hakiki güç ve kuvver yüce Allah'a aittir.

Ben biliyorum ki Allah'ın her şeye gücü yeter ve O'nun ilmi her şeyi kuşatır.

Ey Allah'ım! Ben nefsimin şerrinden sana sığınıyorum. Ayrıca perçemleri senin elinde olan diğer bütün canlılardan da sana sığınıyorum.

Şüphe yoktur ki benim Rabb'im doğru yola [ulaştırandır]." (Beyhaki, el-Esma ve's-Sıfat, hadis no: 344)

Amin. Rabbim bütün kötülerin şerrinden sana sığınırım senin her şeye gücün yeter. Bizlere taşıyamayacığımız yükleri yükleme Dünyanın muhtelif yerlerinde zulüm gören işkence gören savaşan bütün müslümanlara yardım eyle Allahım. Amin.

Geri